На 15 юни, поданците на Великобритания едва сдържаха  сълзите си,

...
На 15 юни, поданците на Великобритания едва сдържаха  сълзите си,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън упорита като покойната кралица

На 15 юни, поданците на Англия едвам сдържаха  сълзите си, когато Катрин  се появи на емблематичния балкона на двореца Бъкингам. Тогава се случи завръщането на Кейт от началото на борбата й с рака. Тя бе очевидно по-слаба, само че това не повлия на обичайното й доброжелателност и оптимизъм.

Беше й мъчно, само че тя се опита.

Както означават специалисти по езика на тялото, бръчките към устните на Уилям демонстрират, че той се гордее със брачната половинка си. За него появяването й беше огромно облекчение.

Но що се отнася до Кейт Мидълтън, специалистите твърдят: тя постави доста старания върху себе си. И това е целесъобразно, когато ви следва да заемете трона на страната - упоритостта и самочувствието просто би трябвало да се демонстрират даже в най-трудните интервали.

„ Точно по този начин нацията помни Елизабет II – непоколебима пред лицето на безпокойството и загубата. Кейт явно беше решена да се впише, заради което беше толкоз значимо за нея да показва своята неотстъпчивост пред обществеността.

Езикът на тялото на Кейт по време на тази първа стъпка обратно беше майсторски клас за това какво значи да си член на кралското семейство.

„ Тя към този момент имаше модела на починалата кралица и той включваше издръжливост и успокоение, без грам самосъжаление или драма. “

Оказва се, че Кейт се е върнала към отговорностите си преди няколко седмици. Засега заради здравословни аргументи тя работи от у дома, само че не можеше да пропусне парада Trooping the Color. Съпругата на принц Уилям излезе в елегантна визия: бяла рокля с миди дължина беше издокарана с подобаващи обувки, дребен клъч и шапка. Мидълтън изглеждаше, въпреки и изтощена и слаба, извънредно  елегантна.

Автор:Wday.ru

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР